חחחחחח כן, מפלצת חולת נפש. פסיכית פסיכית פסיכית. אבל זה לא חדש לך, מה?

אני מבטיחה לך שזה לא היה מתגלגל לשם אילו היית משחררת מעט את החבל שהידקת סביב צווארי. חושבת שתדחקי אותי לפינה ואני אשב בשקט? אני אראה לך מה זה להיות כפויית טובה. את תצחקי ואני אדמם עד שלא אוכל לספוג עוד, וכך יתהפכו היוצרות. כנועה תהיי וכנועה תשארי. (כנועה הייתי, כנועה נשארתי וכנועה אשאר).

 

 

 

 

"את פסיכופטית חולת שליטה בלה בלה בלה מפלצת מפלצת המוח שלך חולה תאשפזי את עצמך במחלקה סגורה לטובת כולם בלה בלה פאקינג בלה" השטויות שלכם מתחילות לשעמם אותי. כשתמצאו משהו שנון יותר לומר, אתם יודעים איפה למצוא אותי. חולת שליטה אגב? נה, פחות הקטע שלי. אם הייתם מכירים אותי במציאות… חחח. מתוקים. באמת, נסיון יפה, כמעט העלה בי גיחוך.

16 מחשבות על “

  1. יש לי סכין אולרים כזאת שיכולה לשצף להם את הגרון
    המילים הללו הן נטו כעס, כאב ישן שלהם

    בכל מקרה את חסרה לי
    לא יודעת להסביר
    אני רוצה לקרוא אותך יותר

    אהבתי

    • אני לא צריכה סכין כשאני יכולה לשבור למישהו מפרקת בעצמי. פחות מלוכלך, אגב. 

      תמיד כשאני עונה לתגובות היפות שלך אני מרגישה רע. נראה שהמילים זורמות ממך כמו דיו מעט. והן כה יפות המילים שלך. ואני מטיחה את שלי בכעס על דף תגובות אינטרנטי ולוחצת שלח בלי לשקול אם מה שכתבתי יכול לפגוע או לצבוט קצת. אולי זה חוסר היכולת שלי להכיל ולקבל מילים יפות מאנשים אחרים, אבל אני רוצה שתדעי שהמילים שלי רק נשמעות כועסות, אבל אני נמסה למילותייך. 

      אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s