איזו טעות

אני חושבת לאשפז את עצמי כבר זמן מה. אני מספיק ריקה בשביל שיקבלו אותי וימלאו אותי חזרה בכדורים, לפחות עד שיקרוס לי הכבד. רותם ניצחה, אין ספק. היא בטח תשמח לגלות כשתכנס לשלוח לשחר עוד פוסטים מפה. אני לא כועסת, שתדעי, כי בכל זאת, זהו בלוג באינטרנט שבמוקדם או במאוחר גם שחר יכלה לגלות. אני רק חושבת שאת ממש עלובה ופתטית וקטנה. אבל היי, לפחות אנחנו חולקות את אותן התכונות. 

 

מקווה שאטבע בדם של עצמי או שאמות בשנתי. תתפללו בשבילי שלא אקום בבוקר. קשה לי כבר הרבה זמן ולסיים עם זה נשמע כמו פרס שימתיק את המציאות החשוכה הזאת, שכמובן תחדל מלהתקיים. הכל שחור בתוך הראש שלי ואני חושבת שאבדתי ואין מוצא. 

 

 

מסתבר שישנתי שתי אזעקות בשבוע האחרון. קול.

 

26 מחשבות על “איזו טעות

  1. צ’אי מסאלה
    מקריאה מהצד את נשמעת כמו קסם
    אני אולי לא מכירה אותך וזו לא מגמה טובה אבל את ממש לא עלובה ופתטית
     

    אהבתי

  2. תפסיקי כבר את מדהימה וגם לי המון אנשים שלא היו צריכים לקרוא קראו ולמי אכפת תעזבי קצת תשתחררי את ילדה מדהימה באמת אפילו שאף פעם לא ראיתי אותך אני בטוחה שאת יפהפיה ואת שרה מהמם ואת באמת צריכה להפסיק לדבר ככה אפילו שזה פעם ראשונה שאת מדברת ככה. את יותר חזקה מהמילים האלה. תעופי מעל הקשיים והזמן יעשה את שלו

    אהבתי

    • הלוואי וזו הייתה הפעם הראשונה שדיברתי אל עצמי ככה. אבל זה בסדר וזה עובר ועכשיו הכל יחסית בסדר ואני אפילו לא כועסת יותר ואכלתי קורנפלקס!!!!!!!!!
      תודה תודה תודה תודה תודה את מקסימה ועשית לי חיוכים אני אוהבת אותך 

      אהבתי

  3. שתדעי לך שאדי ודר יצא ממש שמאלני ואם את הבת שלו אז הדם שלך שמאלי או משהו, באופן כללי אומרים שאנשים שמאליים הם יצירתיים יותר אז את בטח ממש יצירתית 3> אולי אפילו אפיק לך אלבום.

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s