בניתי לעצמי פלייליסט חדש עם שירים (תודות לכמה בלוגרים מופלאים מכאן) ששמעתי פעם אחת בלבד רק כדי שאפקט ההפתעה ישאר יחד איתי וכשהמילים והתווים יזרמו לי אל תוך האזניים אצטרך לפענח אותם ולהקשיב על אמת. עכשיו כשרוני הולך לישון אני מרגישה קצת פחות אבודה. נורא עצוב לי שהוא קרן השמש היחידה שלי והדם שזורם בתוכי והסיבה העיקרית שאני קמה בבוקר, אבל אני אוהבת אותו עם כל הגוף שלי כמו שבחיים לא אהבתי אף אחד, אפילו לא את יואב. אגב יואב, הבן זונה הזה עדיין זורם לי בוורידים. תחתכו לי אותם ותפתחו טוב טוב ותראו שם יואב קטן מתחבא. הוא כמו זרע של פרח שטמון עמוק באדמה שלא מסכים לפרוח החוצה. רוני אומר שלוקח לי זמן להשתחרר ממנו כי זה היה עמוק וכואב ומדברים עמוקים וכואבים לא משתחררים אחרי יום ולא אחרי שבוע ולא חודש ואולי גם לא שנה. ויואב הזה, הוא חדר אליי קצת יותר ממה שציפיתי.
עוד יואב אחד- השכבה הבת זונה שלי בדיוק חזרה מפולין וכל הבנות הלבנות והמתלהבות עם המצלמות היקרות שיותר גדולות מהראש שלהן החליטו שזה זמן מעולה להעלות את כל התמונות לפייסבוק. אחת מהן ממש נכנסה ביואב והחליטה לעשות לו בוק ויש לו תמונה אחת שהוא מסתכל בדיוק למצלמה ואני בוהה בה כל היום ממש לא בכוונה ואני מרגישה שהוא מסתכל עליי עם העיניים האלו שלו שגם אם ארצה לקרוא להן דוחות לא אוכל, וקורא/קורע אותי וחופר לי בעיניים ובנשמה כמו כלב שחופר בחול ואני מנסה להגיד לעצמי שזה רק יואב שכלוא בתמונה אבל זה יותר קשה מלקלף תפוז.
(בנים לים אבל כאילו לא).
את עוד תפסיקי לחשוב על האידיוט, בינתיים אני מסכינה ומציעה את עצמי להיות קרן השמש השנייה בחיים שלך (:
אהבתיאהבתי
זה באמת מהלך נורא מסוכן ולא פשוט בכלל
אהבתיאהבתי
את מדברת על הלב פסיק לחשוב או על קרן השמש,
אהבתיאהבתי
הסבירי את עצמך
אהבתיאהבתי
מה מאוד מסוכן ולא פשוט בכל? להפסיק לחשוב על יואב או לתת לי להיות קרן השמש השנייה שלך?
אהבתיאהבתי
להיות קרן השמש השנייה שלי כמובן
אהבתיאהבתי
אני מוכנה להקריב את עצמי למען מטרה נעלה זו.
אהבתיאהבתי
מטרה נעלה? לא שווה לך להסתבך עם הראש שלי
את סתם תפגעי מזה, אני מבטיחה לך.
אהבתיאהבתי
סקרנת אותי עכשיו. איך אני אפגע מזה? (סתם שמתי לב לזה עוד ממזמן, שימי לב שזה הפוסט השלישי בערך שאני מרחיבה לך עם התגובות שלי חח)
אהבתיאהבתי
לא משהו ספציפי, את פשוט תסיימי פצועה וחבל. (נכון, אני גם שמתי לב. אבל מה אכפת לי, אוהבת כשאת מבקרת פה).
אהבתיאהבתי
אני אסיים פצועה? אני כבר פצועה. (לא מהמובן שאת חושבת עליו חח)
חחח העלית לי חיוך, איזו חמודה.
אהבתיאהבתי
זה עדיין יכאב.
אהבתיאהבתי
את מנסה לגרום לי לוותר על זה. למרות שאני קצת מפחדת, אם יהיה לך טוב מזה אני מסכימה.
אהבתיאהבתי
ברור שאני מנסה לגרום לך לוותר על זה, אני מגנה עלייך.
אהבתיאהבתי
אני לא מבינה למה את כל כך מתעקשת… אבל הפחדת אותי מדי, וחוויתי מספיק פגיעות עד עכשיו.
אם לא זה, תני לי לפחות לשמח אותך בצורה אחרת. יש לך רעיון?
אהבתיאהבתי
אני אוהבת סיפורים מצחיקים אם יש לך אחד
אהבתיאהבתי
באותה המידה, את יכולה להכיר לי מוזיקה חדשה שאוסיף לפלייליסט.
אהבתיאהבתי
מוזיקה מעלה לך חיוך? טוב לדעת. אני לא יודעת איך אני יכולה לחדש לך, אבל יש להקה אחת שעושה קאברים בסגנונות ישנים (שנות ה50, שנות ה20 וכאלה) לשירים עדכניים, קוראים להם POSTMODERN JUKEBOX אם אני לא טועה. יש להם כמה שירים יפים (לא נראה לי שתאהבי אבל זה מה יש לי להציע)
ורק סיפור אחד? יש לי מלא. קצת הזויים יותר, אבל עדיין יש. לא ממש נעים לי לספר אותם כאן, בכל זאת.
אהבתיאהבתי
למה שמוזיקה לא תעלה לי חיוך על הפנים? מה כל כך מפתיע פה? מוזיקה היא החברה הכי טובה שלי אחרי הכל
אהבתיאהבתי
לא חשבתי על זה ככה… אולי אם תגידי לי מה הסגנון שאת אוהבת זה יעזור לי קצת להעלות לך חיות על הפנים לנרות הכול?
אהבתיאהבתי
עכשיו אני לא עצובה, רק חסר בי משהו. אני אוהבת לשמוע הכל, תתפרעי.
אהבתיאהבתי
את מה שהצעתי, ויש כנרת שפעם ממש אהבתי לשמוע אותה אבל הךסקתי, קוראים לה lindsey stirling אם את בקטע… One republic את בטח מכירה ומארון 5, אין לי עוד ממש במה לחדש לך…
אהבתיאהבתי
תודה בכל אופן
אהבתיאהבתי
האהבה שלך אליי לא פחתה, נכון… ?
אהבתיאהבתי
מה פתאום, אני רק עייפה
אהבתיאהבתי
גם אני לא יצאתי לפולין והחברים הבטיחו לקנות לי קופסאות סיגריות אבל יש לי תחושה חזקה שזה לא יקרה. בודד לי כאן כי הם חוזרים בשני.
אהבתיאהבתי
חבל שהחברים שלי לא נשרפו במשרפות אבל נו וול. מה את מעשנת? שלחי מייל לפעמים
אהבתיאהבתי
הכל עובר, לא כך?
את עוד תשכחי ממנו… זה פשוט יקח קצת זמן.
דרך אגב, את מקסימה אותי (בתמונה)
אהבתיאהבתי
ברור שהכל עובר! פשוט לא חשבתי שיקח כל כך הרבה זמן (חוץ מזה שבחיים לא אתן לדושי הזה להיות לי בתוך הבטן יותר מכמה חודשים. לא מגיע לו).
דרך אגב, תודה. את נהדרת
אהבתיאהבתי
את עוד תשכחי,
שוכחים אותם בסופו של יום גם אם רוצים וגם אם לא..
אהבתיאהבתי
אני רוצה אני רוצה אני רוצה וזה לא עובד
אהבתיאהבתי
את יפייפה ומדהימה בעיני ורק שתדעי שיכול להיות שהוא תמיד יראה לך מקסים ונהדר וכל זה אבל את פשוט יום אחד תראי שאת כבר ממש בסדר עם העובדה שהוא לא מרגיש אותו דבר
אהבתיאהבתי
אני ממש מתחננת שהיום הזה יגיע כי בכל יום שאני חושבת עליו הנשמה שלי נאכלת קצת יותר. מליון תודה רבה מתוקה
אהבתיאהבתי
כתבתי תגובה ארוכה ויפה אבל המחשב החליט שלא , קיצר את מזכירה לי את העצמי בקטע של המתאהבת , שלפחות ממה שאני הבנתי את צריכה שיהיה לך מישהו בראש אחרת תרגישי שמשהו חסר . בקשר ליואב , הוא היה התאהבות גדולה וכזו לא נעלמת מהר , אבל תראי זה מתחלף ומשתנה ובסוף רק חתיכה קטנה של זיכרון רחוק
אהבתיאהבתי
כן, אני כמעט בדיוק מה שתיארת. כשאין לי מישהו בראש להתעסק בו אני מתעסקת בעצמי והורסת עוד חתיכה של הגיון. אני רוצה שהוא יהיה חתיכה כל כך קטנה שאוכל לראות רק עם זכוכית מגדלת ושלא תהיה לי אחת לעולם.
אהבתיאהבתי