היום התעוררתי בדמעות. אני חושבת שזה היה הדבר הכי מרגש שקרה לי בחיים. חלמתי על ההלוויה של אבא שלי והתחלתי לבכות. לא בכי כואב או עצוב, אני חושבת שזה היה בכי שנבע בעיקר מהפחד של לאבד את האבא הגבר שלי. בכי שלהסביר או לתאר אפילו בכתיבה אני לא יודעת. בגלל הרטיבות שהרגשתי על הלחיים התעוררתי ונזכרתי בחלום. התקווצתי קצת מבפנים והתקשרתי אליו בפאניקה. אחרי ששמעתי את הקול הרגוע שלו אומר לי בוקר טוב ויכולתי להרגיש בחיוך ובנוכחות שלו הכל היה הרבה יותר בסדר. אני לא יודעת מה זה אומר, אבל אני מאוד שמחה שאבא שלי כאן איתי, והוא אפילו שאל אם אני רוצה ללכת איתו להופעה של דיפ פרפל .
–
הלוואי והייתי פיית הכיס הקטנה שלך. אפילו שדונית קטנה או פיקסית קטנה יכול להתאים כאן, רק שאהיה מספיק קטנה בשביל שאוכל להתאים לכיס שלך בדיוק בדיוק. אתה יודע, אני אוכל לשבת לך על הכתף כל היום ולרשרש מנגינות עם כנפיי השקופות והמנצנות אל תוך האוזן שלך, או אולי לשחק מחבואים בשיער ראשך השחור והגולש. לשבת לך בכיס החולצה המשובצת ולכרסם עוגות גבינה או לטייל לך על כף היד ולספר לך סיפורים ורכילויות מיער הפיות שבני אדם לא מסוגלים לראות. אני מבטיחה לך שאם הייתי שדונית קטנה ומתוקה עם שמלה מעלי שלחת אדומים שנשרו, הייתה לי היכולת לקרוא הילות. את שלך הייתי קוראת פעם בשעה רק בשביל לראות מה מצב הרוח שלך, ואם היית אפילו מעט פצפונת עצוב, הייתי מטפטת עלייך קמצוץ של אבקת קסמים זהובה וגורמת לך להיות שמח שוב, כי אתה בעצמך אמרת לי שאני היא בת האדם היחידה שאתה קם בשבילה בבוקר, אז מחובתי להשאיר אותך ער. נוכל לצאת לטיולים במטע התפוזים הכתום ולשכב על הדשא הירוק כל היום. היית נשכב על הגב ומספר לי על הגברים שהתאהבת בהם ואני אתיישב לך על החזה ואספר על הגברים ששברו לי את הלב. אתה תדבר על כמה שעצוב לך ואני אנסה להחליק כמה בדיחות שלמדתי מפיקסים אחרים ואעשה בכל שביכולתי להעלות לך חיוך על השפתיים שוב. אתה תאהב אותי עם כל הלב שלך ואני אוהב אותך אפילו יותר. אני מבטיחה לך שאם הייתי פיית הכיס הקטנה שלך, לא הייתי עוזבת אותך לעולם.
מקסים הקטע השני. ולגבי החלום – אין לי כדור בדולח, אבל כמיטב זכרוני, חלום על מותו של אדם מסמל את ההפך. דהינו: אותו אדם יחיה שנים ארוכות. וכך אני מאחל לו.
אהבתיאהבתי
היי אליפל, טוב לשמוע ממך!
אתה חושב? כל כך פחדתי עליו, אז נחמד לשמוע את זה. תודה!
אהבתיאהבתי
את האמת שאני קוראת פה הרבה זמן, וכל פוסט שלך הוא פשוט תענוג, את כל כך אינטיליגנטית וחכמה, וכל כך כיף לקרוא אותך.
את יודעת לכתוב על אהבה כל כך יפה, את כאילו מפרקת אותה לגורמים וכותבת על איך שהדבר גורם לך להרגיש, ואיך זה אהבה בשבילך, ורואים שאת יודעת לאהוב
הרצון שלך להעניק, ושיעניקו לך בחזרה, זה כל כך יפה ואנושי
הקטע האחרון שלך, על כמה שהיית רוצה להעניק ולשמח, רק מראה איזה בן אדם טוב את.
את מדהימה. תמשיכי כך.
אהבתיאהבתי
וואו וואו וואוואואואוו! תודה, באמת באמת תודה רבה! ריגשת אותי באמת באמת
אהבתיאהבתי
מדהימה
מ ד ה י מ ה
פשוט מדהימה כמו תמיד
אהבתיאהבתי
אני ממש מסמיקה!
אהבתיאהבתי
חלומות יכולים לעשות או להרוס לנו את היום.. הלוואי והיה אפשר לשלוט בזה.
את קסומה ומקסימה ואת כותבת כל כך יפה שבא לי לחבק אותך ושתהי פית כיס שלי. במיוחד בקטע עם האבקה כשעצובים.
אהבתיאהבתי
בזמן האחרון אני מפחדת לחלום, כל חלום שלי הופך לסיוט. אבל אני חושבת שזה יפה שאי אפשר לשלוט בחלומות שלנו, הם לוקחים אותנו למקומות מדהימים.
היי צח שלי, תודה המון! הלוואי והייתי יכולה להיות פית כיס של מישהו כמוך, אבל אתה יודע שגם בלי זה אני פה בשבילך הכי בעולם ושאני אוהבת אותך ושאין ספק שאנסה לעשות אותך כמה שיותר מאושר. ♥
אהבתיאהבתי
את יקרה לי יותר מיהלום למישהו… שאוהב יהלומים.
אהבתיאהבתי
הו וואו
צח
אני ממש אוהבת אותך בסדר?
אהבתיאהבתי
משהו מפחיד קרה פה, החלום המפחיד שלך ממש מקביל לחלום המפחיד שלי רק שלא יכולתי להתקשר לאבא שלי כי הוא היה בברלין אז שלחתי לו אסמס היסטרי מתוך שינה שכלל בכי היסטרי.
היה היסטרי
אהבתיאהבתי
מלחיץ!
אני שונאת שונאת שונאת חלומות כאלו. הם מלחיצים אותי כל כך ואחר כך אני חושבת עליהם כל היום. והקטע שקמתי מהבכי של עצמי.. לא יודעת, לא עובר לי. היי אבל פלוציק, העיקר שהאבות הסופר קוליים שלנו בסדר!
צריכות ל ד ב ר
אהבתיאהבתי
ואחרי שסוףס המבחן האחרון השבוע עבר בשלום סטףסוף יש לי זמן לממש את צורך הדיבור הזה!
אהבתיאהבתי
אז אללה בואי!
אהבתיאהבתי
"אתה בעצמך אמרת לי שאני היא בת האדם היחידה שאתה קם בשבילה בבוקר" – הסבר??? אתם ביחד כבר? (סליחה, עוקבת כבר די הרבה זמן..)
מסכימה עם מי שכתב פה שאת מקסימה ומרתקת ונורא כיף לקרוא אותך. משהו בפשטות, באהבה, במילים הכנות שלך – נורא נורא כיף.
והיי!! עזבי פירושי חלומות. תשמחי שאבא שלך פה ותלכי להופעה של דיפ פרפל 🙂
אהבתיאהבתי
לצערי המאוד מאוד מאוד רב הפוסט הזה הוא לא על יואב ואלו לא המילים שלו, אלא מילים של מישהו אחר שהוא מאוד מאוד מאוד חשוב לי. חוץ מזה ש- "היית נשכב על הגב ומספר לי על הגברים שהתאהבת בהם"
תודה תודה תודה לך יקירה! המון זמן שלא הצלחתי לכתוב ואני דווקא מרגישה שאני חוזרת על עצמי ועל המילים שלי המון וזה מאוד מעציב אותי אבל זה מה יש כרגע.
אהבתיאהבתי
והיי, אני הכי שמחה בעולם שהוא פה! הוא תמיד מושך אותי למעלה כשאני טובעת.
אהבתיאהבתי
מפחיד לחשוב על ההורים בקונוטציות שכאלו :חברה, ממש מצטערת על הסינונים! שלחתי מייל מתנצל ומסביר
אהבתיאהבתי
איי שטויות! הכל בסדר
אהבתיאהבתי
מיד אענה לך
אהבתיאהבתי
אני חושבת שזה קורה לכולם החלומות האלה, מרוב שזה הפחד הכי גדול שלנו בערך. ואני זוכרת שקראתי שחלוום על מוות דווקא מסמל תקופה של מעבר או תקופה חדשה שמתחילה או משהו כזה. או אפילו שינוי במזג האויר פשוט
(ככה אני זוכרת שהבנתי)
הקטע הזה מקסים
תמיד רציתי לקרוא הילות של אנשים
אהבתיאהבתי
תודה רבה מריאנה
גם אני, נשמע לי כמו פלא קסום כזה!
אהבתיאהבתי